Cadouri Craciun corporate personalizate

Cosul Gura rauluiCadourile din partea firmei tale cu diferite ocazii iti dau batai de cap? Ne-am gandit sa iti venim in intampinare cu o oferta personalizata, cu un produs unic,  100% romanesc .Tu vii cu bugetul, noi aducem cadoul.

Toate produsele  se pot personaliza, in functie de nevoile  clientilor nostri. Vom pregati o oferta adaptata nevoilor tale si iti vom propune variantele noastre pentru a crea un produs unic si special.Impreuna gasim cadourile potrivite si materialele promotionale captivante, prin care sa definesti, sa te diferentiezi, sa impresionezi .

Asadar, orice idei ai avea in minte, daca  doresti sa le comunici, scrie-ne la cosmina@camara-cu-delicatese.ro, poti completa direct mesajul din josul paginii sau poti suna la 0741215215 si in mod sigur vom gasi o solutie creativa si pe gustul clientilor.Cadouri corporate perfecte pentru partenerii de afaceri si cadouri corporate personalizate pentru evenimente. Preturi variate in functie de bugetul dvs

Experienta avuta in anii anteriori cu diferite cosuri cadou pe care le-am facut la diverse evenimente corporate,ne ajuta pentru o colaborare cat mai buna,  in portofoliul nostru de clienti, putand fi numarati: Ambient Sibiu, Laboratoarele Synevo, Keysfin Bucuresti, Avangarde Forest Bucuresti, Business MoM Club Sibiu, Happy Moms Brasov, si multi altii.

De ce sa ne alegi pe noi?

Cos Cadou 1.Personalizarea cadoului

Produsele pot fi personalizate cu logo, mesaje sau fotografii, dupa dorinta clientului.

 

 

 

Cos Cadou2. Flexibilitate

Modificarea continutului oricarui model standard din colectiile de cosuri cadou, prin adaugarea sau excluderea de produse componente in functie de buget sau preferinte. Tu vii cu bugetul, noi aducem cadoul!

 

3.Discount de fidelitate

Rasplatim fidelitatea tuturor clientilor care au comandat cel putin o data cosuri cadou, acordandu-le discount de fidelitate.

 

 

 

Cosuri traditionale4.Facilitati

In functie de marimea comenzii si delicatetea produsului cerut vei avea ca discount transport gratuit si vom avea placerea de a ne cunoaste personal.

 

 

 

5.Sustinere reciproca

Alegandu-ne pe noi ati ales sa sustineti economia romaneasca si in special micii intreprinzatori , va multumim pentru incredere.Devenind partenerii nostri, nu putem decat sa raspundem cu sustinerea afacerii dvs in viitor, atat in mediul online cat si fata de clientii nostri.