Posted on Leave a comment

Scrisoare catre voi

Viata la sat nu e usoara, dar e plina de libertate si bucurii. Bucurii mici, ce iti umplu inima de energie pozitiva si trupul de sanatate, si care iti dau curajul sa mergi mai departe. Pe langa bucuriile pe care ni le daruieste viata la sat, suntem binecuvantati cu oamenii ce vin la noi, ne cunosc, pranzim impreuna, ne plimbam, invatam unii de la altii.

Unde Mancam la Gura Raului

Iaurt de bivolita cu dulceata de fructe de padure

Ce puteti descoperi daca ne vizitati? O poveste reala a unor bucuresteni ce au luat-o de la zero intr-un sat din Marginime: Gura Raului- un taram de basm, locuit de o comunitate ce nu se lasa batuta, unde traditia se lasa mostenire, iar oamenii stiu cine sunt si incotro se indreapta.  Veniti sa mancam impreuna, sa ne gustati produsele si sa ne da-ti aripi sa continuuam .

Tarta Floarea Soarelui cu Dulceata de ardei iute

Sunt indragostita de pamantul pe care calc, de aerul pe care-l respir si de cei care imi dau binete, dar fara voi,  nu am putea sa ne traim visul. De aceea sunt recunoscatoare tuturor celor care au inteles, si care vor sa ne ajute sa construim imposibilul. Imposibilul, ca niste romani cu copii,  catei si purcei, sa reuseasca a trai cat mai simplu si mai frumos, curat si cinstit, intr-un sat , imposibilul de a face lucruri frumoase, de a ramane in Romania,  de a descoperi si sustine traditiile, de a face parte din natura si de a oferi mai departe .

Vizita la Gura Raului397_3073253089437623668_n (600 x 450) Vizita la Gura Raului

 

 

 

 

 

 

Va multumim celor care stiti ca prin sustinerea unui mic producator ca noi, de fapt sustineti o intreaga comunitate din Romania- tara in care ati ales sa traiti;  pentru ca fiecare alegem si de alegerile noastre depinde viata pe care o vom avea mai departe. Sustineti pe tarancile de la care cumpar fructele, pe producatorii din satul meu de la care cumpar laptele, sustineti pe copilul vecinului meu sa faca lectii la vioara, caci laptele cumparat de la el, spre asta se duce. Va multumim celor care nu va opriti doar la un like pe facebook ci doriti sa ne cunoasteti, va multumim ca realizati prin puterea deciziilor voastre,  o alta lume, pe care ne-o dorim cu totii. Va asteptam cu drag la noi!

IMG_8762 (600 x 400)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.